06 februari 2024 
2 min. leestijd

Waarom een kunststof emmer met bedrijfslogo een geweldig relatiegeschenk is op beurzen

Waarom een kunststof emmer met bedrijfslogo een geweldig relatiegeschenk is op beurzen

Beurzen zijn cruciale evenementen voor bedrijven om zichzelf te presenteren, netwerken op te bouwen en potentiële klanten te ontmoeten. Een effectieve manier om op te vallen en een blijvende indruk achter te laten, is door het aanbieden van relatiegeschenken. Maar waarom zou je kiezen voor een kunststof emmer met het logo van je bedrijf? Laten we eens kijken naar enkele redenen waarom dit een slimme keuze is.


1. Nuttig en functioneel

Een kunststof emmer is een praktisch en nuttig geschenk dat veelzijdigheid biedt. Het kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het dragen van materiaal, het opslaan van items, of zelfs als een decoratief stuk. Door een item aan te bieden dat daadwerkelijk bruikbaar is, vergroot je de kans dat jouw relatiegeschenk dagelijks gebruikt wordt, waardoor jouw merk regelmatig onder de aandacht komt.


2. Langdurige zichtbaarheid

In tegenstelling tot wegwerpartikelen of gadgets die na een korte tijd worden vergeten, heeft een kunststof emmer een lange levensduur. Het bedrijfslogo dat op de emmer is gedrukt, blijft continu zichtbaar, waardoor het merkbewustzijn wordt vergroot, zelfs lang nadat de beurs voorbij is.


3. Opvallende aandacht

Een emmer met jouw bedrijfslogo valt op tussen de standaard relatiegeschenken die op beurzen worden uitgedeeld. De unieke vorm en het praktische karakter maken het een gedenkwaardig item dat de aandacht trekt van potentiële klanten. Hierdoor blijft jouw bedrijf in hun gedachten, wat kan leiden tot verdere interactie en zakelijke kansen.


4. Professionele uitstraling

Door het aanbieden van hoogwaardige relatiegeschenken toont jouw bedrijf niet alleen waardering voor potentiële klanten, maar straalt het ook professionaliteit uit. Een kunststof emmer met het bedrijfslogo laat zien dat je aandacht besteedt aan de details en bereid bent te investeren in het creëren van waarde voor je relaties.


5. Herbruikbaarheid en milieuvriendelijkheid

In een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het kiezen van een herbruikbaar relatiegeschenk een verstandige zet. Kunststof emmers kunnen keer op keer worden gebruikt, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is. Door het gebruik van duurzame materialen en producten laat je zien dat je als bedrijf geeft om het milieu en bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen.


In conclusie, een kunststof emmer met het logo van je bedrijf is een slimme keuze als relatiegeschenk op beurzen vanwege zijn praktische bruikbaarheid, langdurige zichtbaarheid, opvallende aandacht, professionele uitstraling en milieuvriendelijke karakter. Het is een investering die niet alleen indruk maakt op potentiële klanten, maar ook bijdraagt aan het opbouwen van waardevolle relaties op lange termijn.


Bouwbedrijf Jelle Bruinsma zet kunststof emmers in op hun stand tijdens de Agrarische schouw in Joure 2023


Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen