13 februari 2024 
2 min. leestijd

Waarom een emmer een geweldig geschenk is bij het opleveren van huizen en appartementen

Waarom een emmer een geweldig geschenk is bij het opleveren van huizen en appartementen

De overdracht van een huis of appartement met de sleuteloverhandiging is een feestelijk moment. Makelaars, bouwbedrijven of woningstichtingen willen daarbij de nieuwe bewoners graag feliciteren met een leuk en origineel geschenk.

Bij het opleveren van huizen en appartementen draait alles om het creëren van een warm welkom van de nieuwe bewoners. Een praktisch item die de bewoners kunnen gebruiken is een passend opleveringscadeau. Een geschenk dat vaak over het hoofd wordt gezien maar toch van onschatbare waarde blijkt te zijn, is de eenvoudige emmer. Hier zijn enkele redenen waarom een emmer bedrukt met uw bedrijfslogo een uitstekend geschenk is bij het opleveren van vastgoed.

Voorbeeld van twee opleveremmers van Kuiper bouw, met op de achtergrond het project waar de emmers worden uitgedeeld.

Nuttigheid en praktisch nut

Een emmer is een van die items die misschien niet glamoureus lijkt, maar ontzettend handig blijkt te zijn. Of het nu gaat om het schoonmaken van ramen, het bewateren van planten, het opbergen van gereedschap of het dragen van materialen tijdens kleine klusjes, een emmer komt altijd van pas. Het is een praktisch geschenk dat de nieuwe bewoners direct kunnen gebruiken bij het inrichten en onderhouden van hun nieuwe woning.


Symboliek van begin en groei

Een emmer kan worden gezien als een symbool van bouw en een nieuw begin. Het vertegenwoordigt het potentieel voor groei, zorg en onderhoud van de nieuwe woning. Door een emmer te schenken bij het opleveren van een huis of appartement, geeft u de nieuwe bewoners een hulpmiddel om hun woning te koesteren en te verzorgen.


Persoonlijke touch en attentie

Het schenken van een emmer laat zien dat u als makelaar, vastgoedontwikkelaar of verhuurder aandacht besteedt aan de behoeften en het welzijn van de nieuwe bewoners. Het is een eenvoudig gebaar dat een persoonlijke touch toevoegt aan het opleveringsproces en laat zien dat u geeft om de tevredenheid en het comfort van uw klanten.


Duurzaamheid en milieubewustzijn

In een tijdperk waarin duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, is het schenken van een kunststof emmer ook een statement van verantwoordelijkheid. Een emmer is namelijk een herbruikbaar item gemaakt van herbruikbaar materiaal. Daarmee laat je zien milieuvriendelijke praktijken te omarmen en bij te dragen aan een groenere leefomgeving.


Praktische verwachtingen overtreffen

Vaak worden nieuwe bewoners overladen met geschenken bij het opleveren van hun woning, maar het zijn juist de eenvoudige en praktische items die de meeste impact hebben. Door een emmer te schenken, overtreft u de verwachtingen van de nieuwe bewoners en laat u een blijvende indruk achter die verder reikt dan alleen de sleuteloverdracht.


Opvallende aandacht

Een emmer met uw bedrijfslogo is een relatief groot formaat relatiegeschenk en samen met het praktische karakter, maakt het een gedenkwaardig item voor de ontvanger. Het zal vaak worden gebruikt en gaat lang mee. Hierdoor blijft uw bedrijf in hun gedachten.


Kortom, een emmer is veel meer dan alleen een emmer. De emmer is een praktisch geschenk en staat symbool voor bouw en onderhoud. Door een emmer te schenken bij het overhandigen van de sleutels, laat zien dat u geeft om het welzijn en de tevredenheid van uw klanten, wat resulteert in een positieve ervaring en langdurige relaties.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen