10 februari 2017 
0 min. leestijd

Welwonen welkomstcadeau voor nieuwe bewoners

Welwonen welkomstcadeau voor nieuwe bewoners

Medewerker van Welwonen overhandigd een emmer aan een bewoner, Annemarie Blom.“Wat een gezellig welkomstcadeau! Super attent van jullie. Een emmer komt altijd goed van pas.”

De woningcorporatie Welwonen verhuurt in Enkhuizen circa 2300 woningen aan mensen vanaf 18 jaar, met en zonder een zorgbehoefte. Bij de oplevering van een nieuwe huurwoningen, geeft Welwonen de nieuwe huurders een Welwonen-emmer met schoonmaakartikelen cadeau.

Welwonen-emmer met schoonmaakartikelen wordt in ontvangst genomen

Zo ontvingen de eerste bewoners van de nieuwe huurappartementen aan de Paktuinen hun sleutel. Een nieuwe bewoonster met en haar kleindochter namen net als de andere bewoners de Welwonen-emmer met schoonmaakartikelen in ontvangst. Ze waren blij en gingen gelijk aan de slag.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen