20 april 2016 
1 min. leestijd

Relatiegeschenk voor makelaardij: Van der Wal Makelaars trakteert op bedrukte emmer

Relatiegeschenk voor makelaardij: Van der Wal Makelaars trakteert op bedrukte emmer

Van der Wal makelaars in Zaltbommel heeft emmers laten bedrukken met hun logo. Ze gebruiken de emmers als relatiegeschenk. Bij verkoop van een woning of bedrijfspand ontvangen de kopers en verkopers allebei een emmer met daarin een leuke attentie. Een paar flesjes lokaal bier bijvoorbeeld of een bos bloemen. “De emmers worden snel geleverd, tegen een gunstig tarief en zoals de foto’s laten zien: onze klanten maken dankbaar gebruik van de emmers!” aldus Van der Wal makelaars o.g. in Zaltbommel.

groene 12 liter emmer met opdruk op boot

 

Origineel relatiegeschenk voor makelaardij

Bent u makelaar en wilt u ook uw relaties, personeel en klanten eens in het zonnetje zetten? Een passend promotiegeschenk voor de makelaardij is een bedrukte emmer. Een emmer bedrukt met uw logo is een origineel en praktisch geschenk, want iedereen heeft wel een emmer in huis nodig.

Verkoopt u een woning of bedrijfspand, trakteer dan uw klant op een emmer. U geeft nog meer waarde aan het relatiegeschenk als u de emmer zelf vult met leuke attenties of lekkernijen of kies een emmer met een van onze geschenkenpakketten.

 

Welke emmer is geschikt als relatiegeschenk voor makelaardij?

Een emmer is een passend premium voor de makelaardij. Hiermee wordt uw naamsbekendheid automatisch vergroot. Wilt u ook een emmer weggeven aan uw klanten en relaties, dan kunt u uit verschillende typen emmers kiezen.

5 liter Pocket emmer

Wilt u een handzame compacte emmer die opvalt, kies dan voor de 5 liter Pocket huishoudemmer. Deze emmer valt op door zijn compacte formaat en niet veel mensen hebben een dergelijke emmer in huis. Heeft u een actie tijdens de zomerperiode, dan is deze emmer uitermate geschikt. Het is een handige emmer waarmee kinderen kunnen spelen op het strand. Hiermee kunnen ze hun eigen huis (zandkasteel) bouwen.

10 liter Promo emmer

De 10 liter emmer is een huishoudemmer, welke veel in huis wordt gebruikt als schoonmaakemmer. Dus moet het nieuwe huis worden gepoetst, de ramen worden gewassen en de vloer worden geboend dan is dit een passende emmer.

12 liter Eco emmer

De 12 liter Eco emmer is een zogenaamde bouwemmer, gemaakt van gerecycled kunststof. Het is een bijzonder stevige emmer geschikt voor dagelijks gebruikt. Deze emmer wordt veel gebruikt in de tuin of bij verbouwingen.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen