Op zoek naar een goede autowas emmer?

Op zoek naar een goede autowas emmer?

Een emmer is bij het wassen van de auto eigenlijk onmisbaar. Want wie kan er geen emmer gebruiken? Daarom is een emmer en in het bijzonder de professionele 19 liter autowas emmer een nuttig hulpmiddel om de auto zorgvuldig schoon te maken. Als bedrijf of organisatie kunt u de emmers door ons laten bedrukken met uw logo, zodat u ze als relatiegeschenk aan klanten kan geven, of bijvoorbeeld als ‘eigen merk’ in uw autopoets assortiment kan opnemen.

Autowas emmer met rooster en deksel

De zeer stevige autowas emmer van 19 liter is ideaal voor het met de hand wassen van de auto. De emmer is uitbreidbaar met deksel en Grid Guard. De Grit Guard is een anti-vuilrooster dat perfect past in de bodem van de emmer en zorgt dat vervuiling zoveel mogelijk wordt gescheiden van het schone sop. De emmer kan worden voorzien van een 100% waterdichte schroefdeksel (optioneel) zodat een volle emmer met schoon water veilig en zonder morsen in de auto kan worden meegenomen naar bijvoorbeeld een wasplaats of automeeting. De emmer beschikt over een stevige metalen beugel met kunststof handvat en is in diverse kleuren, zoals zwart, wit, rood, geel en blauw verkrijgbaar. De Grit Guard is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.


De autowas emmer onderscheidt zich ten opzichte van vele bouwemmers en huishoudemmers. De emmer is met zijn afmeting van 300x 370x 262 mm (ø bovenkant x hoogte x ø onderkant) extra hoog en door de 2,29 mm wandsterkte extra stevig.


Voordelen wasemmer auto
 We zetten de voordelen van de autowas emmer voor u op een rij:

  • Kwalitatief hoogwaardige kunststof autowas emmer geschikt voor intensief dagelijks gebruik.
  • Stevige metalen beugel, met kunststof handvat.
  • Te combineren met grit guard (anti-vuilrooster) die perfect past in de bodem van de emmer.
  • Te combineren 100% waterdichte schroefdeksel.
  • In de kleuren blauw, geel, rood, zwart of wit verkrijgbaar.
  • Met uw logo te bedrukken in 1 kleur, vanaf 144 stuks. (Meerdere kleuren op aanvraag)


Autopoetsemmer als relatiegeschenk

Deze professionele autopoetsemmers zijn uitermate geschikt voor Carwash bedrijven en bedrijven met een wasplaats. De emmers bedrukt met uw bedrijfslogo kunnen worden gebruikt door de bezoekers van de wasplaats. Ook kunnen de emmers worden ingezet bij een spaaractie of andere marketingactie.

Organiseert u een automeeting en wilt u alle deelnemers een cadeau geven, dan is deze professionele poetsemmers met uw logo ook een uitstekend geschenk.

Bent u leverancier van autopoetsmiddelen dan is de autowas emmer voorzien van uw logo een zeer geschikt relatiegeschenk. U kunt de emmer ook vullen met verschillende autopoetspakketten en via uw webshop verkopen.

Bijzondere toepassingen autowas emmer

Hoewel de emmer er niet voor bedoeld is, kan je hem op zijn kop prima als kruk gebruiken. Zo stevig en hoog is de emmer. Het hengsel zit aan de zijkant van de emmer gemonteerd, waardoor de bovenkant vlak is. Ook de onderzijde van de emmer is vlak en bijzonder stevig, waardoor het comfortabel zit. Op zijn kop kan je de emmer ook al trommel gebruiken. Zo ziet u maar weer, een bedrukte autowas emmer is van alle markten thuis.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee.In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen