Page content

WK gadget: emmers in kleuren nationale vlaggen

WK gadget: emmers in kleuren nationale vlaggen

Vanaf juni 2018 is heel Europa een maand lang in de ban van het wereldkampioenschap voetbal 2018. Een uitgelezen kans om uw evenement, organisatie of bedrijf met landen vlaggen emmers mee te laten genieten.

 

Emmers in kleuren nationale vlaggen

Met de gekleurde emmers kunt u verschillende landen vlaggen samenstellen. De emmers zijn te verkijgen in diverse kleuren van nationale vlaggen. Bijvoorbeeld Nederlandse vlag, Belgische vlag, Duitse vlag, Italiaanse vlag ed. Hiermee kunt u een bar decoreren of voor een wk-promotieactie gebruiken.

Organiseert u zelf een evenement rond het WK, hebt u een supportersclub, of wilt u uw bedrijf gewoon onderdompelen in de voetbalsfeer, neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod aan emmers waarmee u uw eigen landen vlaggen kunt samenstellen.

 

Voorbeelden van emmers in nationale kleuren

Duitse vlag in gekleurde emmers

Duitsland

Nederlandse vlag in gekleurde emmers

Nederland

Belgische vlag in gekleurde emmers

Belgie

Italiaanse vlag in gekleurde emmers

Italie

Colombia

Wereldkampioenschap voetbal spel

Met de verschillende landen vlaggen emmers kunt u een wk-spel organiseren. Bijvoorbeeld: zet de emmers in de diverse landen kleuren naast elkaar op een rij. Leg een voetbal circa 10 meter van de emmers (is het spel voor jonge kinderen, plaats de bal dan dichterbij.) Probeer de emmers omver te schoppen. Maak het eventueel moeilijker door de emmers te vullen met water of zand. Zo worden ze zwaarder en moelijker omver te schoppen. Welk landen vlag emmer blijft staan heeft het wk-voetbal gewonnen.

 

Landen vlaggen emmers bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat u de landen vlag emmers ook kan bedrukken, waarmee uw gekleurde emmers alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn ware investeringen die u bij een volgende wereldkampioenschap voetbal, Europeeskampionsschap voetbal, of tijdens andere sporten – denk maar aan de Olympische Spelen – kan hergebruiken.

En kiest u voor 1 opdruk en 1 bedrukkingskleur dan kunt u eindeloos varieren in de kleuren emmers en worden daar geen extra kosten voor berekend.

Comment Section

0 reacties op “WK gadget: emmers in kleuren nationale vlaggen

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.