WK gadget: emmers in kleuren nationale vlaggen

WK gadget: emmers in kleuren nationale vlaggen

Tijdens Wereldkampioenschap of Europese Kampionschap voetbal, hockey of van andere sporten zijn veel sportliehebbers in de ban van de sport. Een uitgelezen kans om met uw bedrijf in te spelen op de hype van het sportevenement. Met onze gekleurde emmers kunt u diverse nationale landen vlaggen samenstellen, om uw bedrijf te decoreren of voor een leuke promotieactie.

 

Emmers in kleuren nationale vlaggen

Met de gekleurde emmers kunt u verschillende landen vlaggen samenstellen. De emmers zijn te verkijgen in diverse kleuren van nationale vlaggen. Bijvoorbeeld Nederlandse vlag, Belgische vlag, Duitse vlag, Italiaanse vlag ed. Hiermee kunt u een bar decoreren of voor een EK of WK-promotieactie gebruiken.

Organiseert u zelf een evenement rond het WK of EK, hebt u een supportersclub, of wilt u uw bedrijf gewoon onderdompelen in de voetbalsfeer, neem dan zeker een kijkje in het ruime aanbod aan 12 liter emmers waarmee u uw eigen landen vlaggen kunt samenstellen.

 

Voorbeelden van emmers in nationale kleuren

Duitse vlag in gekleurde emmers

Duitsland

Nederlandse vlag in gekleurde emmers

Nederland

Belgische vlag in gekleurde emmers

Belgie

Italiaanse vlag in gekleurde emmers

Italie

Colombia

Wereldkampioenschap voetbal spel

Met de verschillende landen vlaggen emmers kunt u een wk-spel organiseren. Bijvoorbeeld: zet de emmers in de diverse landen kleuren naast elkaar op een rij. Leg een voetbal circa 10 meter van de emmers (is het spel voor jonge kinderen, plaats de bal dan dichterbij.) Probeer de emmers omver te schoppen. Maak het eventueel moeilijker door de emmers te vullen met water of zand. Zo worden ze zwaarder en moelijker omver te schoppen. Welk landen vlag emmer blijft staan heeft het wk-voetbal gewonnen.

 

Landen vlaggen emmers bedrukken: een blijvende investering voor uw merk

En wat dit alles extra interessant maakt, is dat u de landen vlag emmers ook kan bedrukken, waarmee uw gekleurde emmers alles behalve een tijdelijk karakter hebben. Het zijn ware investeringen die u bij een volgende wereldkampioenschap voetbal, Europeeskampionsschap voetbal, of tijdens andere sporten – denk maar aan de Olympische Spelen – kan hergebruiken.

En kiest u voor 1 opdruk en 1 bedrukkingskleur dan kunt u eindeloos varieren in de kleuren emmers en worden daar geen extra kosten voor berekend.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen