Page content

Carwash Rijen biedt klanten extra schoonmaaktool met emmer warm water

Carwash Rijen biedt klanten extra schoonmaaktool met emmer warm water

Carwash Rijen aan de Europalaan in Rijen bezit een gloednieuwe wasstraat. De wasstraat is een ware beleving en behoort met een lengte van 45 meter tot de langste wasstraten in de regio. De superzachte textielborstels en het gebruik van gerecycled- en osmosewater zorgt voor een effectief en superschoon resultaat. Naast de wasstraat heeft Rijen ook een uitgebreid stofzuigerplein met diverse schoonmaaktools. En omdat bij Carwash Rijen service hoog in het vaandel staat, bieden ze de klanten van het stofzuigerplein sinds kort een extra tool aan: een emmer met warm water.

 

Energieneutraal en milieuvriendelijkheid

De wasstraat is supermodern, energieneutraal en milieuvriendelijkheid. Ze voorkomen onnodige waterverspilling door met recyclewater te werken. Een speciale ondergrondse waterzuiveringsinstallatie op basis van bacteriën zorgt voor super schoon recyclewater. Verder gebruiken ze ook osmosewater. Door het gebruik van gerecycled- en osmosewater ontstaat een superschoon resultaat. Op het dak staan 400 zonnepanelen waarmee ze volledig energieneutraal zijn. Door te kiezen voor de laatst ontwikkelde shampoos en waxen werken ze veilig voor de auto en milieuvriendelijk voor de omgeving.

 

Emmers nieuwe schoonmaaktool bij Carwash Rijen

Naast de mooie wasstraat heeft Carwash Rijen ook een stofzuigerplein. Een overdekte plek om de auto ook van binnen te reinigen. Gebruik van het stofzuigerplein, met handige schoonmaaktools, is gratis voor alle bezoekers van de wasstraat.

Naast de schoonmaaktools zoals stofzuigen, bandenspanning meten, matten reinigen en luchtspuit om dashboard te reinigen, bieden ze ook doekjes wissel. Klanten kunnen voor een kleine eenmalige bijdrage een wasdoek en/of microvezeldoek gebruiken. Daarnaast staat er sinds kort ook een nieuwe schoonmaaktool beschikbaar, namelijk mooie turquoise 12 liter emmers bedrukt met het logo van de Carwash. Geheel in de huisstijl van de Carwash. Gebruikers kunnen de emmer gratis vullen met warm water. Na gebruik worden de emmers weer ingeleverd en kan de klant de vuile doekjes omwisselen voor schone doekjes. Zo kan de klant met hulp van alle tools zijn of haar auto in top conditie houden.

 

website Carwash Rijen

Comment Section

0 reacties op “Carwash Rijen biedt klanten extra schoonmaaktool met emmer warm water

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.