08 mei 2020 
2 min. leestijd

NIEUW: Eco geschenk voor nieuwe woning, het eco-schoonmaakpakket!

NIEUW: Eco geschenk voor nieuwe woning, het eco-schoonmaakpakket!

Nieuw in ons geschenkenpakket assortiment is het Eco schoonmaakpakket bestaande uit een 12 liter Eco emmer gevuld met ecologische en/of biologische schoonmaakproducten. Dit geschenkpakket is een praktisch en functioneel relatiegeschenk en zeer geschikt voor bijvoorbeeld makelaars, woningstichtingen of bouwbedrijven die bij het opleveren van een (nieuw) huis, de nieuwe bewoners een opleveringscadeau willen geven.

 

Inhoud Eco-schoonmaakpakket

De inhoud van het Eco schoonmaakpakket bestaat uit een met uw logo bedrukte 12 liter Eco emmer welke gevuld is met verschillende Ecologische schoonmaakproducten:

 • 1x fles Green Soap 750ml
  Deze Green Soap is 100% vegan, minimaal 97% biologisch afbreekbaar en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.
 • 1x fles Handzeep 300ml
  Gemaakt van plantaardige cosmetica, op basis van natuurlijke grondstoffen, vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en PEG.
  1x Schrobspons ruw
  Een bijzondere schrobspons, helemaal vrij van (micro-) plastics. De spons lijkt op de gekleurde sponsen die we kennen uit de keuken, maar dan gemaakt van cellulose en ingepakt in geweven hennep. Hennep is krasvrij, waardoor de spons een goede vervanger is van een reguliere plastic afwasborstel.
 • 2x Eco dweil
  Deze dweilen zijn volledig plastic-vrij. In deze ecologisch verantwoorde dweilen zijn kunststof en polyester vervangen door viscose (op basis van hout). De dweilen zijn geschikt voor het dagelijks reinigen van vloeren in alle kamers van het huis en laten geen strepen of krassen na!
 • 1x Natuurlijke spons
  Deze spons (16×11 cm, lxb) is gemaakt van 100% cellulose op basis van hout en bevat geen plastic of kleurstoffen. Dit milieuvriendelijk product is ideaal voor het reinigen van allerlei oppervlakken en is ook geschikt voor het lichaam!
 • 10x Ecologische poetsdoekjes
  Deze poetsdoekjes zijn volledig plastic-vrij. In deze ecologisch verantwoorde poetsdoeken zijn kunststof en polyester vervangen door viscose (op basis van hout). De doekjes zijn geschikt voor het dagelijks reinigen van allerlei oppervlakken in alle kamers van het huis en laten geen strepen of krassen na!
 • 4x Rol Eco Toiletpapier
 • 1x Rol Vuilniszakken (1 rol a 15st), gemaakt van gebruikt plastic.

In overleg is de inhoud van het pakket aan te passen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Eco-schoonmaakpakket met uw logo of tekst

Een bloemetje of een fles wijn is natuurlijk ook leuk om te krijgen, alleen gaat het bloemetje maar een week of twee mee en als de wijn op is wordt de fles weggegooid. Een emmer van het geschenkpakket is daarentegen een relatiegeschenk welke lang meegaat.
Onze 12 liter Eco emmer is gemaakt van gerecycled kunststof (PE). U kunt kiezen uit verschillende kleuren emmers. Deze kunnen wij met 1-4 kleuren (PMS) bedrukken. Zo kunnen wij de emmer met tekst en/of uw logo voorzien. De bedrukte emmer is een praktisch en sterk product, gaat lang mee zodat uw naam lang bij uw klanten onder de aandacht blijft.

 

Eco-schoonmaakpakket kopen?

De geschenkpakketten zijn vanaf 50 stuks te verkrijgen. De gevulde emmers worden feestelijk verpakt en kant en klaar op een of meerdere pallets bij u afgeleverd, zo dat u een leuk pakket heeft om uw klanten mee te verassen. Bij grotere aantallen is deellevering mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Advies nodig bij Eco schoonmaak geschenkpakket kopen? Bel ons: +31 (0)492-347 440

Neem contact met ons op en leg uw wensen aan ons uit. Wij denken graag met u mee en komen met een oplossing en passend emmer geschenkpakket.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen