10 november 2014 
0 min. leestijd

Sinterklaasactie met bedrukte emmers en snoepgoed

Sinterklaasactie met bedrukte emmers en snoepgoed

Met Sinterklaas was het feest bij Insulcon. Ze hebben een Sinterklaasactie met bedrukte emmers en snoepgoed voor het personeel. De Insulcon Group is een internationaal, service-, marketing- en productiegericht familiebedrijf, gespecialiseerd in warmtemanagementoplossingen die energie besparen.

 

Insulcon Sinterklaasactie met bedrukte emmers en snoepgoed

Met de leuke Sinterklaasactie werden een hoop medewerkers verrast. Zij kregen een rode emmer bedrukt met het logo van hun bedrijf, gevuld met heerlijk Sinterklaaspakket, zoals pepernoten, chocoladeletter, chocolade Sinterklaas en nog veel meer lekkernijen.

Verras ook uw personeel, relaties of klanten met een origineel geschenk:  het emmers-bedrukken Sinterklaaspakket.

 

Foto: Leuke sinterklaas actie met een bedrukte rode Promo emmer van 10 liter, gevuld met snoepgoed zoals heerlijke pepernoten en chocoladeletters.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen