18 september 2019 
0 min. leestijd

Stichting De Paardenkamp beloont donateurs met voerschep op Horse Event 2019

Stichting De Paardenkamp beloont donateurs met voerschep op Horse Event 2019

Paarden en pony’s na hun twintigste levensjaar laten genieten van een welverdiende oude dag, daar zetten de mensen van Stichting De Paardenkamp uit Soest zich dagelijks voor in. Dankzij donateurs en vrijwilligers vinden 120 paarden en pony’s een goed verzorgd thuis op onze drie boerderijen met volop graas- en stalruimten.
Bovendien kunnen eigenaren/verzorgers van al die 45.000 andere bejaarde paarden in Nederland bij hun terecht voor vragen of tips over de verzorging, voeding en weidegang van hun paard.

De Paardenkamp heeft deelgenomen aan Horse Event 2019, het grootste paardenevenement van Nederland. Ze waren aanwezig om informatie te geven, lezingen te verzorgen én donaties op te halen. Als dank voor een donatie, kregen bezoekers een mooie Paardenkamp-voerschep cadeau, die wij voor hun hebben bedrukt! “We kregen hier heel veel leuke reacties op en zullen in de toekomst zeker nog eens iets bestellen.”, aldus De Paardenkamp.

Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen