23 november 2021 
0 min. leestijd

Ter Steege trakteert toekomstige bewoners op gevulde emmer met gezonde inhoud

Ter Steege trakteert toekomstige bewoners  op gevulde emmer met gezonde inhoud

Voor het nieuwe project Hugo's Tuin van Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn zijn toekomstige bewoners en lokale ondernemers samengebracht door de overhandiging van een leuke gevulde emmer met gezonde inhoud.

Het was fijn dat emmers-bedrukken.nl ons hierin goed geadviseerd heeft. De leverdatum werd netjes nagestreefd waardoor alles precies op tijd klaargemaakt kon worden!


Over de schrijver
Marc Dekkers (1972) is eigenaar van Emmers-bedrukken.nl en het communicatie- & evenementenbureau Comee. In 2012 heeft hij emmers-bedrukken.nl opgericht. Gespecialiseerd in het bedrukken van kunststof emmers. Door de jaren heen is het assortiment kunststof emmers uitgegroeid tot wellicht een van de grootste in Nederland. Verder voegt emmers-bedrukken.nl regelmatig nieuwe producten toe. Enkele voorbeelden zijn gereedschapsbakken, voerscheppen. Emmers-bedrukken.nl hecht grote waarde aan een goede kwaliteit drukwerk. Dat uit zich in een sterke hechting en lange levensduur. Zo zijn de bedrukte emmers en andere items, relatiegeschenken die jaren meegaan.
Reactie plaatsen