10 tips voor relatiegeschenk woningstichting
Geschenkpakket
Marc Dekkers
Geschenkpakket
08/16/2015
1 min
0

10 tips voor relatiegeschenk woningstichting

08/16/2015
1 min
0

10 Tips voor relatiegeschenk woningstichting – Bent u werkzaam bij een woningstichting en op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor activiteit zoals een 50 jarig jubileum of oplevering van een nieuwe woning. Wij hebben voor u 10 tips voor relatiegeschenk woningstichting op een rij gezet, waarbij u een emmer bedrukt met uw logo kan inzetten als geschenkpakket of promotiegeschenk.

Emmers-bedrukken_witte_emmer_gevuld_met_relatiegeschenken_IMG_5030

10 tips voor relatiegeschenk woningstichting

Tip 1: Oplevering van nieuwbouw huurwoning
Maak een feestelijke start van de oplevering van de nieuwbouw huurwoningen en trakteer de nieuwe bewoners met een bedrukte emmer gevuld met allerlei handige producten die bij een pas opgeleverde nieuwbouwwoning van pas komen, zoals veger en blik, schoonmaakmiddelen, koffie/thee, plastic bekertjes etc.

Tip 2: Beursdeelname
Neemt de woningcorporatie deel aan beurzen, bv woningbouwbeurzen, of huizenmarkten, deel de bedrukte emmers met uw logo uit als promotiegeschenk aan bezoeker en relaties. Deze emmers vallen op in de wandelgangen van de beurs.

Tip 3: Jubileum vieren
Bestaat de woningcorporatie 25  jaar of zelf 50 of 100 jaar, dan is dat een mooie reden om te vieren. Een bedrukte emmer is een passend geschenk voor uw medewerkers, relaties, klanten en huurders.

Tip 4: Sinterklaas
Een bedrukte emmer kan de woningbouwvereniging ook inzetten als relatiegeschenk tijdens Sinterklaas. Vul de emmer met heerlijke Sinterklaas lekkernijen, zoals chocoladeletters, pepernoten, chocolademelk, speculaas, Sinterklaastekening, etc. en deel deze uit aan uw medewerkers of klanten.

Tip 5: Kerst
Maak een kerstpakket van een bedrukte emmer met uw logo en vul deze met gezellige kerstartikelen en lekkernijen, zoals kaarsen, chocolademelk, glühwein, etc. en deel deze uit aan uw medewerkers of klanten.

Tip 6: Vakantie
Geef medewerkers of klanten van de woningcorporatie voor de zomervakantie een waterdichte opvouwbare emmer als relatiegeschenk.

Tip 7: Social Media
Heeft de woningstichting bijvoorbeeld een actie op Facebook, Twitter of een ander social medium, dan kunt u een bedrukte emmer gevuld met nuttige en lekkere dingen inzetten als promotiegeschenk. Beloon bijvoorbeeld bij 1000-Facebook likers een volger met een bedrukte en gevulde emmer.

Tip 8: Enquête
Gaat de woningbouwcorporatie een enquête houden, onder bijvoorbeeld de bewoners, dan kunt u enkele bedrukte emmers gevuld met enkele andere relatiegeschenken onder de deelnemers verloten als bedankje.

Tip 9: Schoonmaakactie
Organiseert de woningbouwvereniging samen met de lokale bewoners een schoonmaakactie in de wijk, dan kunt u bedrukte emmers inzetten, waarmee het afval kan worden verzameld.

Tip 10: Renovatie/Onderhoud
De servicedienst van de woningstichting kan vast wel een bedrukte emmer gebruiken voor haar werkzaamheden.

Tip 11: Die bedenken we samen met u!

Reacties
Categorieën