Page content

Bouwemmer met bouwbier

Bouwemmer met bouwbier

Op zoek naar een origineel geschenkpakket voor in de bouw? Wat dacht u van een bedrukte bouwemmer met bouwbier.

 

Bouwemmer met bouwbier

Bestaat uw bouwbedrijf 25 of 50 jaar en viert u binnenkort het jubileum, organiseert u een open dag, of zoekt u een kerstpakket voor uw medewerkers in de bouw? Dan is een bedrukte emmer met het bouwpakket een origineel relatiegeschenk. De emmer wordt met u logo bedrukt en het bouwpakket bestaat uit 2 flessen bouwbier, M&M’s en vele andere lekkernijen.  Verras uw medewerkers of klanten met een Bouwpakket.

 

Bouwbier, authentiek Belgisch Kloosterbier

Bouwbier, Authentiek Belgisch Kloosterbier - etiketHet BouwBier is, zoals de legende gaat, speciaal gebrouwen voor de steenhouwers die in de groeve van het Zuid Belgische Quenast hun  werk moesten verrichten. Na gedane arbeid werden de stoffige kelen schoon gespoeld met het bier dat Jules Lefbvre nabij de ingang van de groeve brouwde.

Bouwbier is een vol en tevens dorstlessend bier en heeft, zoals zovele kloosterbieren, een nagisting op fles gehad. Een perfect bier om na gedane arbeid weer op krachten te komen. Om het bouwbier te brouwen heeft men ongeveer een maand de tijd nodig. Dit is vrij lang en komt mede omdat men het bier een tweede gisting op fles geeft. Bouwbier verkrijgt zodoende een vollere smaak en heeft daardoor, zoals vele Belgische bieren, een lichte droesem in de fles.

Bewaar het bouwbier rechtop alvorens het te openen, zodat het depot zich kan vasthechten aan de bodem. Schenk daarna voorzichtig uit.

Comment Section

0 reacties op “Bouwemmer met bouwbier

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.